–        11 paar fraaie manchetknopen geheel naar uw wens uitgevoerd voor de totaalprijs € 111,00 inclusief 21% btw en verzending naar één adres in Nederland of België.

Bent u op zoek naar een origineel cadeau met een blijvende waarde voor bijvoorbeeld de raad van Elf, of wilt u gewoon de outfit van alle stekendragers helemaal af maken, dan hebben we de volgende scherpe aanbieding voor u.

Leuk om te dragen maar misschien nog wel leuker om weg te geven! Vele verenigingen en (Stads)prinsen zijn u voorgegaan en hebben van deze aanbieding gebruik gemaakt. De manchetknopen kunnen worden uitgevoerd in goud/zilver/antiek goud/ antiek zilver en “Black Chrome” met alle koud emaille kleuren en afgedekt met epoxy in 2D of in 3D.

Wij maken vanuit uw wensen en onze ervaring een fraai ontwerp en zorgen na voor een perfect afhandeling (uiteraard betaling pas na aflevering). De manchetknopen kunnen als extra in een luxe doosje worden verpakt.

 

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding of wilt u voorbeelden ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Let op! voor kleinere of grotere aantallen hebben wij ook een extra scherpe prijs!