Wie zijn wij?

Wij (Martijn en Jos) lopen al heel wat jaren in Carnaval mee en dragen het een warm hart toe. Als oud-stadsprins en raad van 11 lid zijn wij zes seizoenen geleden begonnen met het ontwerpen en vervaardigen van onderscheidingen met de passie voor het carnaval als uitgangspunt. De prijs-kwaliteit verhouding is ons andere stokpaardje, carnaval is al duur genoeg.

Als u een aanvraag plaatst zult u deze insteek terug zien in het ontwerp en de kosten die wij berekenen voor het vervaardigen van uw unieke onderscheiding.

We hebben geen “winkel”, deze site is onze etalage en zo houden we de kosten laag, dat is tenslotte in ieders voordeel. Soms is bestellen via internet lastig en misschien is het wel de eerste keer dat u zoiets doet, uiteraard bent u altijd welkom om langs te komen om vele voorbeelden te bekijken en met ons kennis te maken. Vele grote en kleine verenigingen uit heel Nederland en België zijn u voorgegaan, tot onze vaste klantenkring behoren o.a. FEN Nederland, SOCN met de Stadsprins van Nijmegen, Stadsprins van Enschede, Stadsprins van Deventer, CV De Onganse uit Arnhem, de DCV met de stadsprins van Delft, KV de Jokers uit Dessel (BE), De Stadskeizerin van Gent, Jeugdprinses van België etc.

In deze site hebben we zo duidelijk mogelijk onze werkwijze uiteengezet. Als u uw aanvraag bij ons plaatst gaan wij direct over tot persoonlijk contact of bezoek.

Mocht u toch nog twijfels hebben dan hebben wij meerdere referenties voor u. Om u te overtuigen van onze kwaliteit kunnen we u diverse voorbeelden van onderscheidingen/pins en manchetknopen doen toekomen.

Contact

Voor aanvragen, vragen of opmerkingen zijn onze contact gegevens;
Email, post – en bezoekadres :

info@carnavalsonderscheiding.nl
t.a.v. Jos van Alphen
Westvest 215
3111BT Schiedam

Telefonisch bereikbaar via +31-(0)654694561