Manchetknopen op maat gemaakt?

De manchetknopen maken onderdeel uit van het “uniform” van de stekendragers. De afbeelding op de manchetknoop bestaat meestal uit het verenigingslogo en ze worden vaak weggegeven als bedankje van de prins en/of prinses aan de Raad van Elf en andere hoogwaardigheidsbekleders voor de bewezen diensten.

De meeste manchetknopen zijn tussen de 18 en 25 mm. De vorm wordt bepaald door het ontwerp en de afwerking is vrij met een keuze uit verguld, verzilverd, antiek goud, antiek zilver of “black chrome” in 2D of 3D. Bij een 2D uitvoering wordt als laatste afwerking meestal een blanke epoxylaag gebruikt. Zo blijft de manchetknoop langer mooi. Vaak wordt de manchetknoop samen met pins besteld.

Een manchetknoop ontwerpen en bestellen?

Hoe werkt dat ??  We houden het vooral simpel!  Na ons eerste contact per email of telefonisch, ziet het traject er als volgt uit;
• u levert uw gegevens aan, dit aangevuld met het gewenste aantal maakt dat we een ontwerp van de manchetknoop en kostenoverzicht kunnen maken.
• u ontvangt van ons binnen enkele werkdagen een ontwerp en een vrijblijvende offerte met prijs per paar (incl. btw) zonder allerlei extra kosten of toeslagen voor bijvoorbeeld ontwerp, mal, meerdere kleuren, administratie- en verzendkosten etc. U weet gelijk waar u aan toe bent!
• aanpassingen indien nodig, eventueel meerdere malen en daarna akkoord.

Akkoord?

  • bij akkoord gaat de opdracht naar de fabriek, binnen drie weken hebben wij uw manchetknopen in huis.
    • aflevering van de manchetknopen op het door u opgegeven adres, wij brengen ze zelf langs of laten PostNL in een blanco verpakking de verzending verzorgen.

Hoe werkt de betaling?

  • betaling binnen 14 dagen na aflevering, indien gewenst kan de factuur rechtstreeks naar uw sponsor. U betaalt bij ons niets vooruit!

Interesse in een maatwerk manchetknoop? Indien u wenst kunnen we u een aantal voorbeelden toesturen (wel graag retour na beoordeling)  of doe uw vrijblijvende aanvraag op de pagina “contact”.

Kijk nu ook bij onze aanbieding van manchetknopen.