Carnavalsonderscheiding laten maken?

Hoe werkt dat?  We houden het vooral simpel!  Na ons eerste contact per email of telefonisch, ziet het traject er als volgt uit;
• u levert de gegevens voor uw carnavalsonderscheiding aan, dit kan een (voor)ontwerp zijn, een bestaande carnavalsonderscheiding of de wensen waarop wij een ontwerp baseren. Daarbij kunt u denken aan de naam van de prins/prinses/adjudant, motto of idee, naam vereniging, jaartal vermelding, gewenste kleuren, productie in 2D of 3D en afwerking (verguld/verzilverd/tin/brons of black chrome). Dit aangevuld met het gewenste aantal en wijze van bevestiging (lint/koord/ketting of gemixt) maakt dat we een ontwerp en kostenoverzicht kunnen maken.
• u ontvangt van ons binnen enkele werkdagen een ontwerp van uw carnavalsonderscheiding en een vrijblijvende offerte met prijs per stuk (incl. btw). De prijs per stuk zijn exact de kosten, wij berekenen geen extra kosten achteraf voor zaken als ontwerp, mal, meerdere kleuren, administratie- en verzendkosten etc. U weet gelijk waar u aan toe bent!
• aanpassingen indien nodig, eventueel meerdere malen en daarna akkoord.

Akkoord?

  • bij akkoord gaat de opdracht naar de fabriek, binnen drie weken hebben wij uw bestelling in huis.
    • aflevering van de carnavalonderscheiding op het door u opgegeven adres, wij brengen het zelf langs of laten PostNL in een blanco verpakking de verzending verzorgen.

Hoe werkt de betaling?

  • betaling binnen 14 dagen na aflevering, indien gewenst kan de factuur rechtstreeks naar uw sponsor. U betaalt bij ons niets vooruit!

“ Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Onze werkwijze zorgt er wel voor dat vele klanten jaar na jaar terugkeren.”

Kortom

Als u een maatgemaakte carnavalsonderscheiding wenst zijn wij de specialisten die u al het werk uit handen nemen. Onze onderscheidingen worden gegoten, geslagen, geëtst of gedrukt op RVS dan wel brons. De beste productie methode wordt bepaald door de combinatie van het ontwerp, de grootte, detaillering en kleurgebruik .Wij leveren maatwerk onderscheidingen voor de prijs van een standaard medaille. Deze zin heeft u op deze site al eens eerder gelezen. Laat ons dit voor u bewijzen en kom met uw ontwerp of idee en laat ons vrijblijvend een voorstel maken.