Over ons en contact

Wij (Martijn en Jos) lopen al heel wat jaren in Carnaval mee en dragen het een warm hart toe. Als oud-stadsprins en raad van 11 lid zijn wij vijf seizoenen geleden begonnen met het ontwerpen en laten vervaardigen van onderscheidingen met de passie voor het carnaval als uitgangspunt. De prijs-kwaliteit verhouding is ons andere stokpaardje, carnaval is al duur genoeg.

Ook bij uw aanvraag zult u deze insteek terug zien in het ontwerp en de kosten die wij berekenen voor het vervaardigen van uw unieke onderscheiding.

We hebben geen “winkel”, deze site is onze etalage en zo houden we de kosten laag, dat is tenslotte in ieders voordeel. Soms is bestellen via internet lastig en misschien is het wel de eerste keer dat u zoiets doet. In deze site hebben we zo duidelijk mogelijk onze werkwijze uiteengezet. Als u uw aanvraag bij ons plaatst gaan wij direct over tot persoonlijk kontakt of bezoek.

Mocht u toch nog twijfels hebben dan hebben wij meerdere referenties voor u. Om u te overtuigen van onze kwaliteit kunnen we u diverse voorbeelden van onderscheidingen/pins en manchetknopen toesturen van verenigingen, prinsen en prinsessen die u zijn voorgegaan.

Voor aanvragen, vragen of opmerkingen zijn onze contact gegevens;

info@carnavalsonderscheiding.nl

of

Post – en bezoekadres :

Carnavalsonderscheiding.nl

t.a.v. Jos van Alphen

Warande 198

3117 CM SCHIEDAM

Telefonisch bereikbaar via ++31-(0)6- 54694561