Wat zijn pins?

Pins zijn eigenlijk bedacht om een merk of andere uiting extra aandacht te geven. Deze promotie pins zijn buiten de carnavalsomgeving zogenaamde rage artikelen. Als ze “in zijn”, zijn ze niet aan te slepen en worden ze door menigeen verzameld.
Een onderscheiding is niet voor iedere bezoeker van een feest weggelegd. Toch willen veel carnavallisten onder ons een aandenken aan een feest of een vereniging. De pin is hiervoor het aangewezen “hebbeding”.

Waarom een pin?

Een qua ontwerp en uitvoering goed gemaakte pin heeft de uitstraling van een onderscheiding en is een goede promotie.
De pin wordt tijdens de festiviteiten aangeschaft of gekregen en opgespeld op de jas of steek. De verzameling groeit ieder jaar en is een beeld van een rijk carnavalsverleden. Een goede carnavaleske pin is leuk om te hebben en wordt vaak meerdere jaren gedragen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Hoe werkt dat?  We houden het vooral simpel!  Na ons eerste contact per email of telefonisch, ziet het traject er als volgt uit;
• u levert uw gegevens aan, dit aangevuld met het gewenste aantal maakt dat we een ontwerp van de pin en kostenoverzicht kunnen maken.
• u ontvangt van ons binnen enkele werkdagen een ontwerp en een vrijblijvende offerte met prijs per stuk (incl. btw) zonder allerlei extra kosten of toeslagen voor bijvoorbeeld ontwerp, mal, meerdere kleuren, administratie- en verzendkosten etc. U weet gelijk waar u aan toe bent!
• aanpassingen indien nodig, eventueel meerdere malen en daarna akkoord.

Akkoord?

  • bij akkoord gaat de opdracht naar de fabriek, binnen drie weken hebben wij uw pins in huis.
    • aflevering van de pins op het door u opgegeven adres, wij brengen het zelf langs of laten PostNL in een blanco verpakking de verzending verzorgen.

Hoe werkt de betaling?

  • betaling binnen 14 dagen na aflevering, indien gewenst kan de factuur rechtstreeks naar uw sponsor. U betaalt bij ons niets vooruit!

 

Net als bij onderscheidingen geldt bij pins dat afhankelijk van het ontwerp ze kunnen worden geslagen, gegoten of gemaakt met photo etch en qua afwerking worden verguld, verzilverd, vertind, verbronst of in “black chrome” worden uitgevoerd. In een aantal gevallen geeft gedrukt op RVS of Brons en daarna afgedekt met epoxy het mooiste resultaat. Afhankelijk van het gewicht en de draagwijze wordt er besloten 1 of meerdere pins te gebruiken.