Hoe maken we een prinsenketting?

Een goede carnavaleske ketting voor de prins, prinses of andere hoogwaardigheidsbekleder toont zijn status en maakt de outfit helemaal af. Wij stellen de prinsenketting zorgvuldig samen en maken daarbij gebruik van verschillende hoogwaardige onderdelen. De combinatie van de verschillend onderdelen aangevuld met gegraveerde teksten, logo’s en/of onderscheidingen en pins maakt iedere prinsenketting uniek.

–           Ketting, uitgevoerd in goud of zilver, standaard of extra zwaar. Door het gebruik van de schalmen en verbindingsstukken wordt de ketting op meerder punten dubbel uitgevoerd. Iedere                      ketting wordt gemonteerd met een juwelierssluiting ter hoogte van de nek.

–           Schalmen of verbindingsstukken, uitgevoerd in goud of zilver, diverse modellen rond en vierkant. Op een aantal van deze onderdelen kunnen we indien gewenst pins monteren.

–           Tussenplaat, uitgevoerd in goud of zilver, deze kan worden gebruikt voor gravering van de naam of functie.

–           Eindplaat, uitgevoerd in goud of zilver, hierop monteren we de (jaar)onderscheiding, pin of standaard onderscheiding. Op deze eindplaat kunnen we tevens uw teksten of logo’s graveren.

Kosten?

Iedere prinsenketting is maatwerk, de kosten worden bepaald door de diverse onderdelen die worden gebruikt. De aangeboden prijs is altijd inclusief monteren, verzenden en 21% btw, betaling binnen 14 dagen na ontvangst van de ketting.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bent u op zoek naar een betaalbare prinsenketting neem dan contact met ons op. Wij sturen u dan per mail of post een overzicht van de diverse onderdelen en kunnen vervolgens samen met u bekijken welke onderdelen gebruikt dienen te worden. Vervolgens kijken we naar de (eventuele) graveringen die gewenst zijn en wordt de keuze bepaald op goud of zilver. Aansluitend sturen wij u dan een vrijblijvend kosten overzicht. De levertijd van een prinsenketting (inclusief gravering) bedraagt twee weken.

Ieder jaar kunnen eindplaten worden aangepast en kettingen kunnen worden uitgebreid met extra (gegraveerde) schalmen.