Skip to content

Manchetknopen

Onderscheidingen en
Ordes

Pins en
Manchetknopen

Prinsenkettingen en
Scepters

Wij maken maatwerk manchetknopen voor verenigingen en meer persoonlijk voor Prinsen, Prinsessen en andere hoogwaardigheidsbekleders.

Onze werkwijze is simpel, als eerste een contact per e-mail, telefonisch of per Whatsapp ter kennismaking. U heeft wellicht al een idee (of schets/voorbeeld/logo) en ons doel is om zo te adviseren dat uw idee door ons wordt omgezet naar een fraaie unieke onderscheiding. Het traject om daar te komen ziet er als volgt uit;
– Wij ontvangen van u de wensen met betrekking tot de voorstelling op de manchetknoop ,samen met gewenste tekst, kleurstelling en afwerking
– U geeft aan hoeveel paar u wenst en formaat samen met de productie methode

Er bestaan meerder productiemethoden om te komen tot een fraaie manchetknoop. Klik op onderstaande buttons en bekijk voorbeelden van de diverse productie mogelijkheden.
– 2D gegoten (button foto 4aa)
– 3D gecombineerd 2D gegoten (button foto 4ab)

Als al uw wensen bij ons bekend zijn gaan we vrijblijvend aan de slag en komen binnen enkele dagen met een voorstel. Dit voorstel bestaat uit een eerste ontwerp en een prijs per paar. In ons streven naar kwaliteit is duidelijkheid in de communicatie een vereiste.

De prijs per paar is de volledige prijs, er komen later geen extra kosten meer bij voor zaken als ontwerp, mal, administratie- en verzendkosten etc.

U beoordeelt het ontwerp en de prijs en vervolgens worden (indien nodig) alle aanpassingen verricht die u wenst. Als u tevreden bent en akkoord gaat sturen we u een bevestiging en gaan we de opdracht tot fabricage naar de fabrikant.

Alles over bestellen 

Levertijd en betaling

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf periodiek op de hoogte.